Forskare: frekventa könsklasser får oss att vara ledsna

July 1, 2021

Om det är för mycket kön i vårt liv, riskerar vi att bli olyckliga, säger experter. En ny studie visar att det viktigaste i intima nöjen är kvalitet, och inte beloppet. Under experimentet fann de också att lyckliga människor upplever tillfredsställelse från livet oavsett hur ofta kärlek är närvarande i den.

En studie av amerikanska forskare har tydligt visat att par som har sex mindre ofta tycker om denna process mer, skriver Daily Star.

Forskare bjöd in 64 gifta par för att testa sina gissningar. Hälften av dem ombads att fördubbla antalet sex och resten fick veta att ha sex i sitt vanliga läge. I slutet av experimentet intervjuades deltagarna och fick reda på att partnerna från den första gruppen var mindre nöjda, de tyckte inte längre om sex som tidigare. “Det är inte kul alls”, sa både män och kvinnor.

”Människor är bara på gott humör om de får tillfredsställelse och inte jagar rekord för antalet samlag. Om du inte vill ha sex är det bättre att inte göra det, eftersom detta kan undergräva dess kvalitet, sammanfattade George Levenshtein från Carnegie Mellon University.

En annan specialist Tamar Krishnamurti noterade att det är bättre för par att arbeta för att skapa romantiska förhållanden, tända en gnista, då kommer https://allamino.com/ska-jag-beratta-for-en-van-att-hennes-man-lurar-p/ sex att ge dem mer glädje.

Customers
Also Read
How We Improved Our le guide de la musculation au naturel pdf In One Day
February 1, 2021tabs_arrow_white

Given birth to Inferior, Decline Out and about And Got Rich
March 25, 2021tabs_arrow_white