Inget sex – Det finns problem: vad som händer med din kropp under abstinensperioden

September 9, 2021

Livslångt celibat påverkar hälsan, men på annat sätt än tillfällig avhållsamhet. Det är inte svårt att gissa att om du hade vanligt sex, sedan hans försvinnande blir orsaken till känslan av att bryta, sorg och missnöje. Tja, du vet när något saknas.

I allmänhet kommer konsekvenserna av avhållsamhet vara. Goda nyheter: de kommer inte att döda dig. Vi berättar vad som händer (och vad som inte kommer att hända) med dig när du säger sex “nej”.

Du kommer inte att bli “hårdare”

Nej, det fungerar inte, avhållsamhet kommer inte att göra din vagina tätt. Det är något som urban legend. Känslan av “Trånga”, för avsaknaden av ett bättre ord, inte beroende på antalet din partner. Och vad du hör i high school, den jungfruliga grunden kommer inte heller att växa igen. Men vävnaden i slidan kan “sjunka undan” för att koppla av som svar på spännande stimuli. Ibland en känsla av att det fanns “nära” det verkar det just därför musklerna började sila i de stunder när de ska koppla. Oroa dig inte, kommer vanan inte gå någonstans och kommer tillbaka snart.

Män kan ha problem

Överraskande, det faktum: avhållsamhet påverkar negativt manlig sexualitet och ökar risken för erektil dysfunktion hos män. Studier har visat att regelbundna sexuella kontakter hos män har en positiv effekt på deras libido. Det vill säga, är godkännandet sant: “Ju mer – desto bättre”.

Din månatliga kan bli smärtsamt

Det måste vara konstigt, men för många kvinnor sex – den bästa smärtstillande medel under menstruationen. Uterus är en muskel som reduceras under orgasm, blod börjar flyter snabbare, och det blir lättare för dig. Dessutom ökar kön nivån på endorfiner som fungerar som naturliga analgetika.

Ångest kan öka

Du är osannolikt att bli förvånad om du får reda på att sex hjälper till att klara av stress och ångest. Skotska forskare i sin forskning upptäckte att människor som av någon anledning tillfälligt saknade kön är sämre med stress som orsakas av behovet av att prata med allmänheten än de som har sex åtminstone en gång varannan vecka.

Saken är att under kön släpps de “goda” hormoner – oxytocin och endorfin, vilket ökar stämningen och minskar stressnivån.

Din risk att fånga kall över

Det verkar, vad är kön och kyla? Men sex stöder mycket vårt immunförsvar. Forskare från University of Wilkis Barra i Pennsylvania fann att människor som har sex minst en gång varannan vecka är 30% högre än nivån av immunglobulin A (IgA) än de som inte har någon sexualliv. Immunglobulin A är, så att säga, den första raden i skydd av vår kropp från virus.

Nedan risken för urinvägsinfektioner

Tja, åtminstone vissa fördelar! Ja, i avsaknad av kön finns positiva partier. Cirka 80% av urinvägsinfektioner förekommer under dagen efter kön. Under sex, kan divineauthenticity.com/about/ bakterier från slidan röra sig i urinröret och orsaka infektion.

Som ni ser, det finns fortfarande mer negativa sidor, men ändå inte glömma att även om du inte har en partner just nu, betyder det inte att du måste vägra sexuell urladdning.

Customers
Also Read
primobolan prezzo – What To Do When Rejected
November 8, 2021tabs_arrow_white

Info Regarding On the internet Routines Slots
September 3, 2021tabs_arrow_white