Kvinnors sätt att få högsta kön

April 15, 2021

Teamet av brittiska forskare avslöjade ett antal vissa faktorer som ansvarar för hur stark njutning av att älska kan få en dam.

Som fastställdes är en av nyckelindikatorerna i detta avseende hur ofta hon kommunicerar med sin partner. Naturligtvis, först och främst handlar det om konversationer för ett sexigt ämne – rapporter om sina egna önskningar och preferenser, liksom kunskap som det är nödvändigt för en man.

Undersökningen genomfördes bland representanter för den vackra våningen comfortsuitesatl.com i åldern 18-26 år.

Som det visade sig kände de tjejer som regelbundet diskuterade med sina män sådana ämnen lyckligare, nöjda med intimt liv och mindre ofta upplevde problem med att orgasm.

Som forskningsledare noterar, en professor från folkhälsoskolan John Hopkins Bloomberg Aden Galinsky, beror det på att sådana tjejer är enklare att leda en partners handlingar och skicka den.

En annan viktig faktor som gör det möjligt för unga kvinnor att få maximal nöje från sexlivet, enligt Dr. Galinsky, är en känsla av självkänsla och ett ganska högt självkänsla. Enligt hans vittnesbörd är det dessa komponenter som också är viktiga beståndsdelar av kvinnlig sexuell hälsa.

Män, från hans synvinkel, måste först och främst lära sig att lyssna på sin partner noggrant och notera hennes önskan.

Customers
Also Read
What Is IPVanish VPN?
July 26, 2021tabs_arrow_white

Keto Eating plan Dinner Keto and Recommendations Dinner Strategies That Was the winner’t Come up with You Overlook Carbs
August 20, 2019tabs_arrow_white