Män tänds av kvinnliga pumpade armar

April 21, 2021

En ny studie av en grupp australiensiska forskare har visat att korta kjolar som utsätter benen inte upphetsar det starkare könet lika mycket som de långa armarna på tjejer med pumpade muskler.

Till exempel händerna på Madonna eller Courtney. Rättegången, till vilken deltagare av båda könen från Australien och Kina var inbjudna, genomfördes av specialister från University of New South Wales, som ligger i Sydney.

Under experimentet ombads volontärerna att titta på videor av 96 kvinnor i åldrarna 20 till 49 och bedöma var och en av dem i enlighet med deras personliga preferenser. Enligt resultaten erkändes damer med långa armar konsekvent av de allra flesta ämnen som mer attraktiva.

Midje- och höftmätningar visade sig också vara viktiga, om än något mindre signifikanta indikatorer, såväl som vikt. Samtidigt spelar benens längd, som det visade sig, ingen roll för många män alls.Enligt professor Robert Brooks, som ledde studien, präglades i allmänhet de mest attraktiva kropparna av harmoni. Storlek kan både ge en signal för att välja en potentiell partner för livet tillsammans och fungera som devwonderland.com bevis på en möjlig fara, inklusive som en sexuell konkurrent. Trots vikten av enskilda element ur en evolutionär synvinkel är den övergripande bilden fortfarande en avgörande faktor. Dr Brooks föreslår att man anser att dessa resultat är gemensamma för alla kulturer.

Customers
Also Read
Will alaska culturismo Ever Die?
March 3, 2021tabs_arrow_white

African american Processor chip Poker
March 7, 2021tabs_arrow_white