Mysteriet med hypersexuella kvinnor

July 1, 2021

Nymfomani är en patologisk sexuell lust hos kvinnor, manifesterad i en obegränsad önskan om sexuell intimitet med olika partners. Hos män kallas en liknande avvikelse satiriasis.

Nymfomani kan ses som ett syndrom som kännetecknas av en konstant önskan om samlag; det kan orsakas av besatthet eller aggressiva tendenser.

Denna typ av skäl orsakar okontrollerbart beteende som syftar till att sträva efter sexuella kontakter med någon person, oavsett ålder, utseende och till och med kön. Absolut promiskuitet (promiskuöst samlag med många partners) skiljer en kvinna som lider av nymfomani från en kvinna som uppvisar uttalad sexuell aktivitet, men som kan kontrollera sitt sexuella beteende i mycket större utsträckning, vilket uttrycks i ett visst urval av en partner.

Det finns flera typer av nymfomani: på grund av frekventa attacker av sexuell upphetsning som uppstår mot bakgrund av organisk hjärnskada eller hormonella störningar; nymfomani inom ramen för ett maniskt tillstånd; nymfomani mot bakgrund av en exceptionellt stark medfödd sexlust; imaginär nymfomani, där kvinnor
av olika psykologiska och sociala skäl tvingas upprätthålla många sexuella kontakter med många partners.

Själva namnet "nymfomani" härstammar från antika grekiska myter. De beskriver nymfer som lockade män in i skogen för att tillfredsställa deras lust. Enligt grekerna var det tack vare nymferna att människor lärde sig om olika poser och andra kärlekstrick.

Experter tror att helt olika orsaker kan framkalla hypersexualitet: hormonell obalans, olika sjukdomar, tar vissa mediciner, psykologiska problem, olika naturliga fysiologiska processer (till exempel graviditet). Och till och med bär trånga kläder! Så man tror till exempel att medeltida kvinnor var otroligt ojämna – anledningen till detta var korsetter – att viagra tablet bära dem stimulerade blodflödet till bäckenområdet, vilket var orsaken till konstant upphetsning.

Men nuförtiden lider mycket unga flickor, även flickor, alltmer av nymfomani. Anledningen är tidig uppkomst av sexuell aktivitet. Men detta är ett mer psykologiskt problem – tonåringar berövade föräldrakärleken letar efter det hos ofta föränderliga partners.

Dessutom kan hypersexualitet orsakas av. underlägsenhetskomplex, brist på tro på ens attraktivitet.

Damer med ökad sexlust är multiorgastiska, dvs. e. kan uppleva inte en, utan flera ljusa orgasmer. Det händer också att "serier" sträcker sig i flera timmar.

Ofta, även om en man har turen att träffa en nymfoman, slutar detta möte med misslyckande eller. dödligt utfall.

Men ändå rusar representanter för det starkare könet med manisk uthållighet i nymfomanernas armar. Dessutom män, helt sunda och adekvata.

Customers
Also Read
The Several Properties Readily available From World-wide-web Enjoying Sites
November 23, 2020tabs_arrow_white

Google Search
September 4, 2020tabs_arrow_white