Han lämnar: Kvinna är alltid skyldig?

April 13, 2021

“Igår såg jag i mina ögon. “Och allt var bra. Och idag lämnar han för alltid. Och du bryter huvudet: varför?

Denna situation kan vara i relationer med en man med vilken du just träffat, och med dem som bodde mer än ett år. Vilka misstag vi erkänner, kommunicerar med dessa “varelser från Mars”?

Du träffade bara. Photobank lori

Du hade några bra datum, du kände dig ömsesidig attraktion, sympati. Och plötsligt en dag är din favorit vägrade att träffa dig. Vad kan hända?

Du var för påträngande. Kanske var du väldigt glad att du äntligen hade en favoritperson. Kallade ofta honom krävde datum. Och vid möten brydde de sig bara om att berätta för sin historia, som “ingen sorg i världen”.

Du vet inte hur man ska lagra ett mysterium. Din favorit kan göra denna slutsats och direkt och indirekt. Antag att du berättade för en vän någon sak som bara berörde dig två. Och hon ägdes av en två-tre bekant. Och det nådde så småningom din favorit. Eller kanske du bara berättade för honom om min “tidigare”. Och den person drog slutsatsen att du också kommer att prata om honom när du delar.

Du biter på den “mest heliga” – hans fritid. Ibland måste en man vara “fylld i deras berm” och sitta där. Efter att ha blivit bekant med kvinnan är han rädd att hon kommer att fylla hela sitt liv och han kommer inte att kunna spendera helgen på soffan med en flaska öl eller på en fotbollsmatch med vänner. Därför känner många av våra cialis apoteket systrar förvirrande och besvikelse när det är till frågan: “Vad gör vi med dig i dessa lördag-söndag?»Hör vagt klippning. Om du ofta insisterar på en gemensam helg, kan han känna sig i en fälla och tänka: “Det är dags att tvätta!”

Efterfrågan inte från din älskade så att det verkligen underhåller dig på helgerna. Men samtidigt glöm inte att bjuda in det när du går någonstans. Låt honom vara ett val.

Du började tippa för tidigt att du har “allvarliga avsikter”. Den här mannen är väldigt rädd. Det är inget fel med att prata om dina drömmar, om framtiden: Vilka länder du vill se vilken framgång som ska uppnås på jobbet, på vilken maskin som föredrar att rida, även vilken typ av hus. Men om du ständigt bygger planer om äktenskap, barn och sanning, som du vill ha mer, kan en man fly, skrämde huvudet.

Du har varit tillsammans i flera år.

Du verkar vara ganska “mysigt” äktenskap, från tid till annan – små rädsla, helgkön. Men allt detta betyder inte att din favorit inte kommer att stänga dörren tyst och kommer inte att lämna för evigt. Varför händer det här? Här är några typiska orsaker.

“Allt, allt, allt – för dig!”

Sådana damer försöker lägga alla sina liv till makens ben. Efter att ha rehabsed av sitt eget offer, lever de med en känsla av vrede och undervärdering. Och det här kan inte bara känna. En man börjar känna sig skyldig till “tom för sitt liv”. Och eftersom det är svårt att leva med detta medvetande, lämnar han. Kanske till en som inte kommer att flytta problemen med sin egen självförverkligande.

De flesta män är rädda för kvinnliga hysterik. Om det först gav ett stänk av adrenalin och till och med tyckte om båda parter i något, sedan under åren blir livet på vulkanen outhärdligt. Och ju oftare kommer du att “ladda” från negativ energi hos mannen, desto större är chanserna att han kommer att leta efter en mer phlegmatisk ung dam.

“Katt, ja, jag jobbar!”

Kvinna Workarcholik – ett komplext fenomen i vårt liv. Hon vill ha tid bokstavligen allt: och göra utbildning och göra en karriär och gifta sig med och ge barn till barn. Men inte alla har ett sådant lager av hälsa och energi. Och om fokus ligger på karriären, körs förhållandet med andra hälften ofta. Även om du arbetar mycket, betala din feluppmärksamhet – män är avundsjuk och trivsamma, som små barn.

“Och du är så kall”.

Oavsett passionerad är ditt förhållande till det första scenen av dating, om några år blir de lugnare. Många kvinnor väntar på förfriskningar av känslor från sina män, och samtidigt blir de kallare och mer uteslutna. De håller sig i sig själva, och i ansiktet uttrycker de bara påståenden på bagage, ibland mycket orättvist. Män alla irriterar det, han bestämmer: “Det finns inte längre någonting under lång tid.” – Och går ut ur familjen för att leta efter det här “något”.

Och kanske handlar det inte om oss?

Men det betyder inte att kvinnan alltid är skyldig för uppdelningen. Det finns bland de starka halva sådana typer som det mest idealiska inte kunde bygga lycka.

“Jag gick en minut”

För honom, relationer med en kvinna inte ens på andra och inte på en tionde plats. Det viktigaste är något annat: arbete, kreativitet, pengar. Och damerna, kön kommer alltid att vara där och då när han behöver det. En sådan man tillhör kvinnor rent konsument. Och det är osannolikt att hålla det.

På jakt efter perfektion

Tja, när en man har en rik sexupplevelse. Men å andra sidan är det anledningen att tänka: inte en samlare om han? Är det inte letat efter miss perfektion? Även om du idag har blivit för honom den här “gudinnan”, det är inte ett faktum att imorgon någon annan kommer att dyka upp “gudomlig”.

Liv – i en lång låda

Han tror att han tidigt gifta sig. För detta behöver du ditt bostad, solid lön. Men detta påstås “ansvar” ligger ofta elementärt latskap. Vänta att en sådan ung man kommer att “växa upp”, kommer att ha en väldigt lång tid.

Om varför män lämnar, har redan skrivits ganska många. Tidningar är rörliga anteckningar, hur man tämmer det, släcker och håller. Vi är redo att byta, redo för allt, bara inte kvar, bara lämnat nära! Kanske. Låt “gå till sig själva”. Och när det blir trött på ensamhet, låt det öppna glansen och börjar behärska det utrymme vars namn är – en kvinna.

Customers
Also Read
Free of charge Bingo Games
August 15, 2020tabs_arrow_white

Have exciting with the help of Without cost Video poker machines!
August 16, 2021tabs_arrow_white