Oralsex är bra för kvinnor

July 1, 2021

Det faktum att en avsugning inte ger någon kvinna nytta är en annan myt.Vad tycker modern medicin om detta??

Oralsex är inte bara roligt utan också extremt fördelaktigt för kvinnors hälsa.Sperman innehåller många spårämnen som zink och kalcium, som har förmågan att återställa emalj, stärker tandköttet. Om du har oralsex två gånger i veckan minskar risken för karies med 40%.

Manliga spermier innehåller aktiva substanser som prostaglandiner, när de kommer in i kvinnans kropp ökar de produktionen av det kvinnliga hormonet östrogen, vilket förbättrar hudens och hårets tillstånd och ökar volymen på bröst och höfter. Men kom ihåg att sådana effekter uppträder endast om spermier sväljs. Oralsex är en bra tränare för kaloriförbränning, på 26 minuter bränner du kalorier från en pizza. Under fellatio irriteras nervändarna på läpparna och oxytocin produceras, vilket leder till kvinnans avslappning.

Lipiderna i sperma har en utmärkt läkande effekt och är väsentliga för gastrit, sår eller kolit. En avsugning är också nödvändig för framtiden
graviditet https://comfortsuitesatl.com/sm-svagheter-hos-starka-man/. Med spermier får du partnerns DNA, när graviditet inträffar hjälper detta fostret att bli stadigt i livmodern. Läkare rekommenderar tre veckors oralsexövning före befruktningen. Det är sant att det finns en sak "men": spermier måste sväljas, annars är all behandling nere i avloppet, skriver ML.

Customers
Also Read
Griller Pellet Smoker Polyester 50
September 2, 2020tabs_arrow_white

Google Search
March 10, 2021tabs_arrow_white